Perfekt glow med
ACO X Zara Larsson!

Zara Larssons bästa recept på en vacker hud som strålar av lyster? Fukt, bra hudvårdsrutiner och en stor dos ACO.

Visste du att Zara Larsson, Sveriges internationella stjärnskott som bland annat vunnit priser för Årets artist och Årets låt på Rockbjörnen, Grammisgalan och MTV Europe Music Awards, helst använder produkter från ACO i sin hudvårdsrutin? Nu inleder sångerskan och låtskrivaren ett unikt samarbete med ACO, där Zara bland annat avslöjar sina favoritprodukter och hur hon skapar en vacker och naturlig lyster som håller hela dagen.

– ACO har varit en del av min dagliga rutin så länge jag kan minnas. För mig är det viktigt att ett hudvårdsmärke använder sig av bra och väldokumenterade ingredienser och att de är trovärdiga. Du vill ju ha en hudvårdsprodukt som faktiskt ger det resultat som utlovas på förpackningen, säger Zara.

Jag älskar Glow Booster, den ger min hud ett återfuktat glow.

En vacker hy börjar alltid med en bra hudvårdsrutin, både vad gäller rengöring och återfuktning. ACO erbjuder ett stort sortiment av både rengöringsprodukter och återfuktande ansiktskrämer som passar alla hudtyper, även känsliga. Dessutom är produkter från ACO enkla att använda och ger både direkta och långsiktiga resultat. Hos ACO är det därför lätt att snabbt hitta en bra hudvårdsrutin som skapar en vacker och välmående hud. Vill du dessutom ge ditt ansikte lite extra glow? Zaras bästa tips är ACO:s hudvårsserie Pure Glow.

– För en vacker hud som strålar av hälsosam lyster är mitt främsta råd fukt, fukt och fukt, liksom att alltid följa din hudvårdsrutin med rengöring och återfuktning. Jag älskar Glow Booster, den ger min hud ett återfuktat glow. Jag gillar också att blanda den tillsammans med Pure Glow Purifying Day Cream, för en superlätt och återfuktande effekt. Även om jag inte bär något smink tvättar jag alltid ansiktet med Pure Glow Renewing Daily Cleanser, eftersom jag vet att den gör min hud gnistrande ren!

Zara Larssons favoriter för en välmående hud med vacker lyster

ACO Glow Booster
Ansiktsserum som innehåller koncentrerad och extra effektiv C-vitamin samt fuktgivande hyaluronsyra, vilka förstärker hudens lyster, jämnar ut hudtonen, skyddar mot fria radikaler och ger välbehövlig fukt. Med hjälp av enzymet papain får huden en skonsam exfoliering, vilket ger en omedelbar och fräsch lyster med lång hållbarhet. Applicera på morgon och kväll, före din dag- och nattkräm.

ACO Pure Glow Purifying Day Cream
Lätt gelkräm med hyaluronsyra och C-vitamin som både ger huden en mattande effekt, motverkar blemmor och dämpar fina linjer och andra, begynnande ålderstecken. Huden får en intensiv återfuktning och en naturlig lyster, samtidigt som blankhet och porer minskar. Använd varje morgon och massera in på ren hud.

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser
Ansiktstvätt med BHA-syra och glycerin som rengör huden och avlägsnar smink, orenheter och döda hudceller utan att ha en uttorkande effekt. Exfolierar också varsamt för en ren, klar och mjuk hud med en vacker lyster. Kan användas morgon och kväll, massera på fuktig hud och skölj av med ljummet vatten. Går också att använda som peelingmask en-två gånger i veckan.

Zaras favoriter

Glow BoosterHögkoncentrerat C-vitaminserum för lyster
Pure Glow Purifying Day CreamLätt gelkräm med mattande effekt
Pure Glow Renewing Daily CleanserExfolierande rengöringsmousse med BHA-syra
Renewing Face OilAnsiktsolja som ger näring och lyster

Lär dig mer om produkterna

HudvårdsrutinTvå nya glowhjältar

De verkar omedelbart och djupgående, tillför fukt, lyster, reducerar fina linjer – beroende på vad din hud har för behov. Med nyheterna Glow och Hydrating Booster skräddarsyr du din hudvård.

HudvårdsrutinVägen till strålande hud

Fet panna men torra kinder – kombinationshy behöver både fukt och exfoliering. ACO Pure Glow är serien speciellt framtagen för den kombinerade huden och skapar balans och naturligt lyster till ansiktet.