Den ömtåliga bebishuden

Vi vill bara det allra bästa för de små, därför är det viktigt att välja produkter med omsorg. ACO har en mängd olika produkter även för den lilla kroppen.

Torr hud

Små barn har tunnare och känsligare hud än vuxna. Även många barn har torr hud. Miniderm är en mjukgörande kräm för barn och vuxna med torr hud.

Röd rumpa och utslag

ACO Minicare Diaper Rash Spray lindrar och förebygger röd rumpa orsakad av blöjor. Sprejen bildar ett skyddande lager på huden, lugnar och lindrar irriterad hud och har en återfuktande effekt hela dagen. Dessutom är den superenkel att använda och behöver inte smörjas ut.

Bada

För att minska risken att torka ut den lilla huden är det bra att inte bada barnet för ofta. Använd vårdande och återfuktande produkter när du badar ditt barn. ACO Minicare Washlotion är en extra skonsam rengöring särskilt utvecklad för barn med mycket torr och känslig hud. Rengöringen har ett hudnära pH-värde och är fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Smörja

Minicare krem är lämplig för behandling av hudsjukdomar kopplade till mycket torr hud, till exempel eksem. Smörj två gånger om dagen och efter varje badtillfälle. Minicare Kräm innehåller 60 procent fett och 5 procent glycerol och verkar skyddande och återfuktande.

Minicare-CreamDiaper-Rash-Spray

Produkter för den minsta

Minicare Wash MousseMild rengöringsmousse för baby och barn
Miniderm Kräm 500gMjukgörande läkemedel
Minicare Kräm 100gMjukgörande kräm med återfuktande glycerol
Minicare Baby Oil100% vegetabilisk babyolja
Minicare Eczema Treatment CreamBehandlingskräm för atopiskt eksem hos spädbarn och barn
Minicare WashlotionMild rengöringslotion för barn
Minicare Diaper Rash SprayBlöjspray för röd rumpa

Relaterade artiklar

BarnSmörjskola – för barn i solen

Sommar innebär ofta lek och bad – och en hel del vistelse i solens starka strålar. Här är bästa smörjtipsen för en solsäker sommar med de små barnen.

Miniderm® 20 % kräm (glycerol). Receptfritt läkemedel mot torr hud. Läs bipacksedeln noggrant.