Noga utvalt, noga bortvalt

Att hitta den perfekta kompositionen av ingredienser är en konst. Genom 80 års kunskap och våra egna laboratorier skapar vi det bästa för våra konsumenter.

Den viktigaste ingrediensen i en produkt är kunskap och med 80 års erfarenhet kan vi garantera våra kunder noggrant formulerade produkter med fokus på effekt – varje ingrediens har ett specifikt syfte. Forskning och produktutveckling sker i Kista utanför Stockholm. Under utvecklingen värderas ingredienser med avseende på funktion, effekt och säkerhet för människa – men även för miljö.

Kvalitativ hudvård innebär för oss att vi använder ett fåtal rena och noga utvalda råvaror med tydlig funktion och inga onödiga tillsatser. Alla produkter är kvalitetssäkrade genom noggranna studier och säkerhetsdokumentationer. Samtliga av ACOs produkter är framtagna för att passa det nordiska klimatet och alla hudtyper och åldrar – för oss är det viktigt att också inkludera den känsliga huden.

Läs mer om våra ingredienser här

Hitta rätt produkter för dig med hudtypsguiden

HudvårdsrutinHudtypsguiden

För att hitta en rutin som passar dig och din hud är första steget att identifiera din hudtyp. Vi hjälper dig med tips och produkter för dig och din hud.