Bli kvitt dina mörka ringar

Dålig sömn, allergi, eller helt enkelt en genetiskt – anledningarna till mörka ringar och puffiga påsar under ögonen är många. Men det finns lösningar!

Påsar som känns stora som strandväskan och mörka ringar som lyser igenom makeup – många känner igen sig och brottas med samma problem.

Huden runt ögonen är väldigt tunn och känslig, vilket gör att blodådror ligger nära hudytan och då också skapar mörka ringar. Men åldern kommer oftast även påsar under ögonen. Att investera i en ögonkräm är inte lösningen på alla dina problem – det kan ligga andra orsaker bakom, så som vitaminbrist eller ärftlighet – men den hjälper dig en bit på traven till en piggare look och långsiktig återfuktning. En kräm specifikt för ögonområdet hjälper till att återfukta ordentligt och plumpar huden för en direkt piggare look.

Tips! Förvara din ögonkräm i kylskåpet för en extra svalkande känsla.

ACOS ögonkrämer

Anti-Age Lift & Fill Firming Eye Cream

Calming Eye Gel

Anti Age Smoothing Eye Cream

Läs mer om skönhet

SkönhetBoosta med serum och oljor

För många är serum fortfarande en okänd produkt men serum är en riktig superhjälte i din hudvård. Du kommer att undra hur du någonsin klarade dig utan det!

Läs mer
SkönhetExfoliera mera

Huden kan behöva hjälp på traven att bli av med döda hudceller. Exfolierande produkter har mängder av fördelar, som mer lyster och jämnare hudyta

Läs mer